Dispositivos y accesorios
Nuci caju cu cocos, limetă și chilli jalapeño
Prep. 5min
Total 25min
600 g
Ingredientes
-
miere (din flori de portocal sau simplă)60 g
-
ulei de cocos30 g
-
sare de mare¼ linguriță
-
fulgi de chilli3 lingurițe
-
fulgi de chilli jalapeño4 lingurițe
-
nucă de cocos rasă, deshidratată, neîndulcită60 g
-
caju crud500 g
-
limete doar coaja rasă fin2
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 600 g
Proteína
92.5 g
Calorías
15514 kJ /
3708 kcal
Grasa
308.2 g
Carbohidratos
141.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Bune de pus sub brad
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Samke harra (Pește libanez cu tahini)
35min
Margarita cu cocos
Ninguna valoración
Brunch scandinav
Ninguna valoración
Ananas în sirop de chilli, gătit lent, cu streusel de cocos
3h 40min
Gin Fizz
5min
Pot-au-feu
Ninguna valoración
Bavareză cu alune de pădure
6h 40min
Dim sum „Shao mai”
2h
Spaghetti alla Puttanesca
35min
Limoncello
193h
Salată de paste și crevete cu pesto de coriandru
35min
Plăcintă țărănească
1h 10min