Dispositivos y accesorios
Spanish Rice
Prep. 5min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
parboiled rice285 g
-
frozen peas and carrots mix60 g
-
tomato sauce85 g
-
vegetable stock570 g
-
salt1 tsp
-
garlic powder½ tsp
-
onion powder½ tsp
-
olive oil30 g
-
unsalted butter cut into pieces30 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
490.1 mg
Proteína
3.9 g
Calorías
1085.2 kJ /
259.4 kcal
Grasa
8.9 g
Fibra
1.3 g
Grasas saturadas
3.2 g
Carbohidratos
40.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Rice Done Right!
7 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Ninguna valoración
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Red Rice
55min
Mushroom Herb Parboiled Rice
1h
Spanish Rice
35min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1h 5min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Avocado Tuna Salad
5min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30h
Vegan Creamy Tomato Soup
30min