Dispositivos y accesorios
Sandwich South Carolina BBQ Pulled Pork
Prep. 25min
Total 5h 15min
8 porties
Ingredientes
Marinade
-
varkensnek (procureur), ontbeend in één stuk1200 - 1500 g
-
gedroogde oregano1 el
-
knoflookpoeder1 el
-
gemalen komijn1 el
-
gerookte paprikapoeder1 el
-
paprikapoeder1 el
-
gemalen zwarte peper1 tl
South Carolina BBQ saus
-
Dijon mosterd (zie variatie)180 g
-
ketchup130 g
-
ciderazijn50 g
-
sojasaus50 g
-
tabasco (opcional)3 - 5 druppels
-
bruine suiker80 g
-
knoflookpoeder3 tl
-
gemalen cayennepeper¼ - ½ tl
-
uienpoeder1 el
-
zout2 tl
Grillen en montage
-
Brioche hamburger broodjes8 - 10
-
spek, gezouten, gesneden gegrild, om te serveren (zie tip) (optioneel)
-
koolsla om te serveren (optioneel)
-
zoete maïskolf gehalveerd, gegrild (zie tip)4
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Sodio
1711.7 mg
Proteína
49.5 g
Calorías
2666 kJ /
637.2 kcal
Grasa
20.2 g
Fibra
4.2 g
Grasas saturadas
4.2 g
Carbohidratos
64.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Tijd om te grillen!
5 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Honey BBQ Chicken
Ninguna valoración
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40min
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35min
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Ninguna valoración
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1h 5min
Caramel vanille bourbon saus
Ninguna valoración
Indiase mosterd
Ninguna valoración
Lasagnerolletjes
1h
Pico de Gallo
Ninguna valoración
Karamel parfait
Ninguna valoración
Curryketchup
30min
Pitabrood
2h