Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 740 g struguri roșii, fără semințe, plus pentru ornat
- 85 g oțet din vin, sau oțet din șampanie
- 3 linguri zahăr
- 15 fire cimbru proaspăt (doar frunzele), plus pentru ornat
- 2 sticle vin spumant, sec sau dulce (750 ml fiecare), răcit
- cuburi de gheață, după gust (opcional)
- Inf. nutricional
- por 1 porție
- Calorías
- 997.3 kJ / 238.4 kcal
- Proteína
- 0.9 g
- Carbohidratos
- 26.7 g
- Grasa
- 0.2 g
- Grasas saturadas
- 0.1 g
- Fibra
- 1.1 g
- Sodio
- 11.6 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Macarons cu căpșune
2 Std. 30 Min
Rulouri cu stafide sultanine, măr și budincă
2 Std. 40 Min
Mini tarte cu banane și sos caramel
1h 45min
Cremă de fructe de pădure
20 Min
Mămăligă cu ragu consistent de carne
Ninguna valoración
Tsoureki (Pâine grecească de Paște)
2h 20min
Cosmopolitan
5 Min
Valurile Dunării, cu piersici și nuci
2 Std. 30 Min
Carpaccio de sfeclă roșie
Ninguna valoración
Covrigi de casă (Pretzels)
1h 35min
Cozonac Unguresc cu mac (Baigli cu mac)
3 godz. 15 min
Gofre
25 Min