Dispositivos y accesorios
Batbout met kaas
Prep. 5min
Total 30min
6 porties
Ingredientes
-
200 g melk, magerwater200 g
-
1 zakje gedroogde gistverse gist15 g
-
bloem type 65, en een beetje voor het werkblad210 g
-
griesmeel, zachte tarwe200 g
-
olijfolie30 g
-
knoflookpoeder½ tl
-
gedroogde tijm1 tl
-
oregano, gedroogd1 tl
-
zout½ tl
-
roomkaas6 el
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Sodio
184 mg
Proteína
16 g
Calorías
2062 kJ /
488 kcal
Grasa
12 g
Fibra
4 g
Grasas saturadas
1 g
Carbohidratos
76 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Ramadan
20 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
1 godz. 30 min
Fatayer met kaas en munt
2 godz.
Harira
7 godz.
Tunesische Chorba
45 min
Pizza lahmacun a la Turk
1 godz.
Simit - Turkse sesam bagel
2 godz. 10 min
Gozleme
1 godz. 40 min
Volkoren pitabrood
Brak ocen
Avocadosap met dadels
5 min
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2 godz. 40 min
Ezogelin Soep
1 godz. 5 min
Bulgur en rode linzensoep
50 min