Dispositivos y accesorios
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
Prep. 20min
Total 20min
8 portions
Ingredientes
Pink Sorbet
-
sugar150 g
-
frozen strawberries hulled500 g
-
ripe banana cut into pieces75 g
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
pineapple, fresh cut vertically into 4-6 spears (approx. 200 g ea.), core removed1
-
basil leaf, fresh, to garnishmint leave, fresh (opcional) to garnish
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
3 mg
Proteína
1 g
Calorías
757 kJ /
181 kcal
Grasa
0.4 g
Fibra
3.2 g
Grasas saturadas
0 g
Carbohidratos
39 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM6)
20 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Spiced hot cider
20min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30min
Browning Beef Strips
Ninguna valoración
Chamomile Tea Latte
10min
Chocolate Hazelnut Tarte with Spiralized Pears
Ninguna valoración
Chocolate Covered Granola Cups
1h 5min
Spiced Almond Milk
15min
Latkes
35min
Strawberry Glaze Skin Smoothie
5min
Fruit Smoothie
Ninguna valoración