Dispositivos y accesorios
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet
Prep. 20min
Total 20min
8 portions
Ingredientes
Pink Sorbet
-
sugar150 g
-
frozen strawberries hulled500 g
-
ripe banana cut into pieces75 g
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
pineapple, fresh cut vertically into 4-6 spears (approx. 200 g ea.), core removed1
-
basil leaf, fresh, to garnishmint leave, fresh (opcional) to garnish
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
3 mg
Proteína
1 g
Calorías
757 kJ /
181 kcal
Grasa
0.4 g
Fibra
3.2 g
Grasas saturadas
0 g
Carbohidratos
39 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM5)
20 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Biscuits aux fruits confits (Candied Fruit Cookies) Metric
1h 20min
Sticky Toffee Pudding
Ninguna valoración
Steamed Carrot Cake
Ninguna valoración
Aperol spritz sorbet
Ninguna valoración
Caramel toffees
Ninguna valoración
Strawberry Tiramisu
5h 20min
Pumpkin-ish Pie (Bill Yosses)
2h 30min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
Ninguna valoración
Keto Cheesecake
Ninguna valoración
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
Candied Strawberries
Ninguna valoración
Spiced Pears with Sangria
Ninguna valoración