Dispositivos y accesorios
Classic lemon tart
Prep. 20min
Total 3h 10min
8 portions
Ingredientes
Pastry
-
plain flour plus extra for dusting230 g
-
sea salt1 pinch
-
butter chilled and cut into pieces, plus extra for greasing100 g
-
icing sugar50 g
-
egg yolks3
Filling
-
white sugar250 g
-
lemons zest only, no white pith3
-
eggs room temperature5
-
pouring (whipping) cream200 g
-
lemon juice (approx. 3 lemons)110 g
-
icing sugar to serve (optional)
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
83.3 mg
Proteína
9.5 g
Calorías
2066 kJ /
492 kcal
Grasa
25 g
Fibra
1.3 g
Grasas saturadas
14.3 g
Carbohidratos
60 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Everyday cooking for Thermomix families
114 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Lemon tart
2h 15min
Lemon meringue pie
3h
Tiramisu
5h 20min
Sweet shortcrust pastry
1h 50min
Shortcrust pastry
5min
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
28h
Lemon delicious
1h 5min
Lemon Tart
4h 30min
Portuguese-style custard tarts
40min
Caribbean carrot cake
2h 10min
Lemon or lime butter
15min
Sticky date pudding
1h 30min