Dispositivos y accesorios
Basis kippenbouillon
Prep. 5min
Total 35min
1 portie
Ingredientes
-
ontvelde kippenborst250 g
-
kipfilet met huid en zonder been250 g
-
prei in stukken250 g
-
verse peterselie2 takjes
-
selder in helften2 stengels
-
wortelen in helften2
-
ui in stukken100 g
-
kippenbouillonpasta1 el
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
gemalen peper1 tl
-
water1750 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Sodio
3402 mg
Proteína
65 g
Calorías
2268 kJ /
540 kcal
Grasa
5 g
Fibra
11 g
Grasas saturadas
1 g
Carbohidratos
65 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Chanoeka
11 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Champagne en pompelmoes sorbet
无评分
Frangipane met peer
1小时 30 分钟
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
无评分
Butternutsoep met Curry en Mango
30 分钟
Sangria met Frambozen en Basilicum
40 分钟
Griekse salade met gestoomde kip
无评分
Zalm mozaïek
无评分
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
1小时 30 分钟
Spookachtige groene oogbalsoep
30 分钟
Kweeperentaart
50 分钟
De eerste hap: Zalm met Groenten
无评分
Balletjes in tomatensaus
1小时 10 分钟