Fermented beetroot dip
TM6

Fermented beetroot dip

4.0 ( 1 valoración )

Ingredientes

Soaking

  • 200 g cashew nuts, raw (see Tip)
  • 1 tsp salt
  • water, filtered for soaking

Beetroot dip

  • 500 g beetroots, raw (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 3 cm/1 in.)
  • salt to season
  • black pepper, ground to season
  • 2 tbsp extra virgin olive oil plus extra for covering dip
  • 1 garlic clove
  • 2 probiotic capsules contents only (see Tip)

Inf. nutricional
por 660 g
Calorías
2137.1 kcal / 8976 kJ
Proteína
41.3 g
Grasa
185.8 g
Carbohidratos
72.1 g
Fibra
23 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 100 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas