Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 30 gramů šalotky
- 20 gramů olivového oleje
- 500 gramů žampiónů, napůl
- 1 čajová lžička citrónové šťávy
- 2 snítky čerstvého tymiánu, jen lístky
- ¾ čajové lžičky soli
- 2 špetky mletého černého pepře
- 30 gramů portského vína
- 300 gramů plnotučného mléka
- 100 gramů smetany ke šlehání, 30 % až 40 % tuku
- 4 vejce
- 80 gramů třtinového cukru
- Inf. nutricional
- por 1 porci
- Calorías
- 843.8 kJ / 201.7 kcal
- Proteína
- 6.8 g
- Carbohidratos
- 20 g
- Grasa
- 10.8 g
- Grasas saturadas
- 4.7 g
- Fibra
- 1.2 g
- Sodio
- 217.9 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Panellets
11h 20min
Créme brulée
1h 50min
Makové houstičky s chorizem
2h 30min
Směs na pečení kakaového chleba se sušeným ovocem
Ninguna valoración
Krevetové máslo
Ninguna valoración
Salát s chřestem a jahodami
1h 35min
Zauzená ryba, bramborová pěna, loupákové máslo
1 godz. 10 min
Rajčata plněná směsí rýže, hub a ořechů
1 Std. 5 Min
Citrónový sorbet se sektem
8h
Maková pěna s malinovou omáčkou
7h
Zabaione
15 Min
Soljanka z DDR
1 godz. 30 min