Dispositivos y accesorios
Pumpkin risotto with bacon
Prep. 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
water1220 g
-
pumpkin peeled and cut into pieces (2 cm)300 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
sea salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
eschalot30 g
-
rindless bacon rashers cut into thin slices100 g
-
butter40 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine60 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
sea salt to taste
-
frozen green peas60 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing
-
Parmesan cheese shaved for garnishing
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1329.1 mg
Proteína
15.8 g
Calorías
2123.2 kJ /
505.5 kcal
Grasa
17.5 g
Fibra
3.3 g
Grasas saturadas
6.7 g
Carbohidratos
66.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Budget friendly Italian
10 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
Cookidoo® Served 2021
10 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
Cookidoo® Served 2023
10 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
Stack up the savings
117 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
Your Cookidoo® Homemade Hero
10 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Zucchini slice
45 Min
ANZAC biscuits
40 Min
Pumpkin soup
30 Min
Vegetable stock paste
30 Min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 Min
Chicken, leek and corn pie
1 Std. 15 Min
Apricot chicken risotto
30 Min
Chicken and pesto risoni
35 Min
Feta, spinach and potato frittata
1 Std.
Creamy tomato and salami fettuccine
30 Min
Classic mushroom risotto
30 Min
Tuna mornay
45 Min