![Duck Confit Parmentier Maple-Scented Duck Confit Parmentier Maple-Scented](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e18fbbf2b705eb6d1aa85c1d457088bc/Derivates/f4bf282db4cb288804b47a4d65fafefd98ac7daa.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Duck confit
- 4 duck legs, skin on, bone in (approx.1 kg), rinsed and dried
- ½ tsp black pepper, ground
- 4 tsp coarse sea salt, divided
- 4 garlic cloves, crushed
- 4 bay leaves, fresh
- 6 sprigs thyme, fresh
- 1 tbsp fresh rosemary, leaves, coarsely chopped
- 1 tsp black peppercorns
- 500 - 550 g duck fat, divided (see Tip)
- 3000 g water, divided
- 30 g vinegar
- 20 g duck fat
- 30 - 60 g veal fond, or 30-60 g duck cooking juices, divided
- 20 g maple syrup, pure
Sautéed Leeks
- 20 g duck fat
- 30 g veal fond, or 30 g duck cooking juices
-
200
g leeks, cut lengthwise and sliced (0.5 cm)
Mashed Potatoes
- 40 g Parmesan cheese, in pieces
- 40 g hazelnuts, skin on, raw
- 700 g floury potatoes, e.g., Yukon Gold, Russet, peeled and cubed (2 cm)
- 175 g milk
- 1 tsp salt
- 30 g butter, unsalted, cubed
- 1 pinch nutmeg, ground
- black pepper, freshly ground, to taste
Assembly
- duck fat, to grease
- 30 g maple sugar granules, to sprinkle
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 6408 kJ / 1525.7 kcal
- Proteína
- 47.3 g
- Carbohidratos
- 42.5 g
- Grasa
- 128.6 g
- Grasas saturadas
- 34 g
- Fibra
- 13.7 g
- Sodio
- 2648.5 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Biltong, Mushroom and Feta Paptert
1h 15min
Stuffed Peppers with Tomato Sauce
1小时 45 分钟
Loaded Potato Waffle
Ninguna valoración
Frozen Yoghurt Bark (TM6)
6ч. 10 мин.
Carrot and coriander soup
30min
Boeuf bourguignon
1h 30min
Lentil Curry Stew with Chicken
8h 35min
Milk tart
3 Std.
Orange Sorbet with Sparkling Wine
8 Std.
Oxtail stew with butter bean mash (TM6)
4 Std.
Malabar Prawn Curry
1h 25min
Hungarian goulash
1h 30min