Versiones compatibles
Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney) Metric
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Poached Pineapple
- 1 pineapple, fresh (approx. 710 g)
- water to fully submerge bags (not higher than the max fill level), plus extra for water bath
- 30 g lemon juice
- ice cube, for water bath
- 60 g sugar, to store pineapple
Pineapple Sherbet
- 395 g pineapple, fresh, skin and core removed, cut into pieces (2.5 cm)
- 395 g coconut cream
- 115 g sugar
- 200 g simple syrup (see Tip)
- ½ tsp citric acid
- ½ tsp xanthan gum
Butter Mochi
- 115 g vegan butter, room temperature, plus extra to grease
- 395 g sugar
- 340 g coconut cream
- 395 g coconut milk
- 200 g vegan egg substitute, e.g. JUST Egg
- ¾ tsp natural vanilla extract, pure
- 1 tsp baking powder
- ¾ tsp salt
- 450 g glutinous rice flour (mochi flour)
Coconut Powder
- 85 g coconut milk powder
- 30 g icing sugar
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3333.2 kJ / 796.7 kcal
- Proteína
- 7.8 g
- Carbohidratos
- 111.5 g
- Grasa
- 36.9 g
- Grasas saturadas
- 28.2 g
- Fibra
- 4.1 g
- Sodio
- 300.1 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Sourdough Starter Discard Chocolate Chip Cookies
40min
Conchas
3h 15min
Breakfast Sandwich
1h
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1 Std. 25 Min
Kimchi risotto
25min
Poi
45 Min
Sweet Raisin Pancake (Kaiserschmarrn)
35min
Tamale Pie (Anna) Metric
1 Std. 30 Min
Dehydrating and Reactivating Sourdough Starter
120h 5 min
Sweet And Sour Condiment Sauce
40min
Rueben sandwich sauce
5 Min
Sourdough Starter Discard Waffles
25min