Dispositivos y accesorios
Jordgubbar med vit choklad- och ostmousse (sous-vide)
Prep. 30min
Total 2h
6 portioner
Ingredientes
Vit choklad- och ostmousse
-
kex70 g
-
vispgrädde kyld200 g
-
vit choklad100 g
-
vaniljstång endast frön¼
-
färskost200 g
Sous vide-jordgubbar
-
vatten (cirka, se tips), plus extra för att täcka påsarna1500 g
-
jordgubbar snoppade och halverade400 g
-
malen kanel (opcional)¼ tsk
-
apelsinskal (1 x 3-4 cm)2 stycken
-
1 struken msk askorbinsyrasaft av citron, nypressad (från ½ citron)30 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
159 mg
Proteína
7 g
Calorías
1615 kJ /
386 kcal
Grasa
29 g
Fibra
1.5 g
Grasas saturadas
17 g
Carbohidratos
23 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sous-vide med knivkåpa (TM6)
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Jultårta
Ninguna valoración
Jordgubbspaj
40min
Citronmarängmuffins
Ninguna valoración
Yoghurtkräm med apelsiner och dadlar
Ninguna valoración
Snöflingetårta
Ninguna valoración
Apelsinringar
Ninguna valoración
Fyllda apelsin- och valnötskakor
Ninguna valoración
Mandelstjärnor
1h 15min
Julgran av kakor
Ninguna valoración
Honung- & sesamkakor
Ninguna valoración
Pumpapudding
1h 15min
Mint Choc Chip
Ninguna valoración