Dispositivos y accesorios
Courgettepasta med kalkunbolognese
Prep. 20min
Total 40min
4 portioner
Ingredientes
-
løg skåret i halve80 g
-
fed hvidløg1
-
gulerødder skåret i mindre stykker80 g
-
selleri skåret i mindre stykker40 g
-
olivenolie40 g
-
kalkun, hakket350 g
-
tomatpure2 teske
-
hakkede tomater, dåse400 g
-
salt1 teske
-
hvid peber, stødt½ teske
-
courgette skåret i spiraler (se tip)750 g
-
cherrytomater skåret i halve150 g
-
fetaost smuldret100 g
-
oliven skåret i skiver40 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1094.5 mg
Proteína
24.8 g
Calorías
1550 kJ /
370.5 kcal
Grasa
24 g
Fibra
5.8 g
Grasas saturadas
7.3 g
Carbohidratos
17.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Lidt og let til ugen
15 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Kylling med peberfrugt og ris
1h
Piri Piri kylling med salat
Ninguna valoración
Provencalsk kylling
Ninguna valoración
Kylling med honning og blomkålspuré
50min
Steak au Poivre (peberbøf)
Ninguna valoración
Oksekødskofta med feta
Ninguna valoración
Kaloriefattig lasagne
Ninguna valoración
Bahn mi med kylling
Ninguna valoración
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Ninguna valoración
Chiang Mai nudler
25min
Japansk ramen
Ninguna valoración
Salat med oksekød, rucola og tomater (2200 kcal)
Ninguna valoración