Påskebrød med egg og røkt ørretfilet
TM6

Påskebrød med egg og røkt ørretfilet

(Ninguna valoración)

Ingredientes

Fullkorns påskebrød

  • 1 bunt dill, fersk, (ca. 20 g), kun blader
  • 100 gram rødløk, halvert, pluss ekstra for pynt (kuttet i ringer)
  • 300 g melk
  • 15 g honning
  • 20 g fersk gjær, smuldret opp
  • 560 g fullkornsmel
  • 1 egg, medium
  • 50 g smør, i biter
  • 2 ts salt

Egg

  • 4 egg, medium, kalde
  • vann, for å fylle til 1 l

Montering

  • 1 eggeplomme, til pensling
  • baby leaf salat, blandet
  • 150 g røkt ørretfilet
  • 30 g sitronsaft, ferskpresset
  • svart pepper, nykvernet

Inf. nutricional
por 1 skive
Calorías
444.3 kJ / 106.2 kcal
Proteína
5.1 g
Carbohidratos
15.2 g
Grasa
3.3 g
Grasas saturadas
1.5 g
Fibra
2.3 g
Sodio
120.7 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas