Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 50 gramů cibule
- 1 kus uzené makrely, vykostěné, bez kůže
- citrón, pár kapek, dle chuti
- 1 vejce, uvařené natvrdo
- 1 kus kyselé okurky, větší
- 50 gramů sýru, tvrdého, např. Eidamu
- 60 gramů másla
- 1 špetka soli
- 1 špetka pepře, černého, mletého
- 1 polévková lžíce pažitky, nakrájené nadrobno
- 1 polévková lžíce hořčice, plnotučné
- 1 polévková lžíce zakysané smetany
- Inf. nutricional
- por 1 porce
- Calorías
- 713 kJ / 170 kcal
- Proteína
- 8 g
- Carbohidratos
- 1.3 g
- Grasa
- 14 g
- Fibra
- 0.5 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Čabajská pomazánka
15 Min
Česnekovo sýrová pomazánka
5 Min
Pikantní pomazánka k pivu
12min
Pomazánka z uzené makrely
15 Min
Hermelínová pěna
10 min.
Pomazánka z čabajky nebo loveckého salámu
5 Min
Ředkvičková pomazánka
5 Min
Jemná sýrová pomazánka s lískovými ořechy
15 Min
Studentská retro pomazánka (Sloní žrádlo)
50 Min
Budapešťská pomazánka
10 min.
Lahůdková rybí pomazánka
5 Min
Pomazánka z rybiček v tomatové omáčce
5 Min