Dispositivos y accesorios
BBQ-saus
Prep. 10min
Total 50min
1 porsjon
Ingredientes
-
løk, gul (ca. 120 g), delt i to1
-
hvitløksfedd1
-
tomatsaus (glutenfri - se tips)250 g
-
cider eddik50 g
-
honning50 g
-
brunt sukker100 g
-
Worcestershire saus (glutenfri - se tips)2 ss
-
vann60 g
-
paprikakrydder½ ts
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 porsjon
Sodio
576 mg
Proteína
5.4 g
Calorías
3275 kJ /
772 kcal
Grasa
12 g
Fibra
8.2 g
Grasas saturadas
1.5 g
Carbohidratos
162.38 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Glutenfri mat
94 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Persillepesto med stekt rød pepper
Ninguna valoración
Bønnedip med soltørket tomat
Ninguna valoración
Kremet saus med sopp og hvitvin
Ninguna valoración
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1h 35min
Fiskerogndip (Taramasalata)
Ninguna valoración
Kewpie-majones
Ninguna valoración
Obatzter (ostepålegg)
Ninguna valoración
Ovnsbakt paté
3h
Svart tahini- og rødbethummus
Ninguna valoración
Enkel urtesaus
Ninguna valoración
Glutenfri brødsaus
Ninguna valoración
Enkel kalkunsaus
Ninguna valoración