Dispositivos y accesorios
Caramel vanille bourbon saus
Prep. 5min
Total 40min
12 portie
Ingredientes
-
boter in stukken80 g
-
slagroom (ong. 48% vet)130 g
-
donkerbruine suiker50 g
-
fijne suiker50 g
-
ahornsiroop50 g
-
bourbon-whisky70 g
-
vanillepasta2 tl
-
fijn zeezout1 tl
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 12 portie
Sodio
2616.5 mg
Proteína
3 g
Calorías
7410 kJ /
1770 kcal
Grasa
121.5 g
Fibra
0 g
Grasas saturadas
65.8 g
Carbohidratos
141 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thermomix it yourself
10 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Ninguna valoración
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
30min
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Ninguna valoración
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6h
Lemon curd
20min
Koken van speltgraan
Ninguna valoración
Nougat-koekjes
Ninguna valoración
Karamelsaus
1h 30min
Witte chocolade en amandel brownies
1h
Koffielikeur
40min
Karamel parfait
Ninguna valoración
Zwarte woud kerstbuche
1h 30min