Dispositivos y accesorios
Pumpkin soup
Prep. 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
brown onion (approx. 180 g), cut into halves1
-
butter20 g
-
pumpkin peeled, cut into pieces500 g
-
carrot cut into pieces1
-
water adjust to taste500 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
pouring (whipping) cream (optional)30 g
-
salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
fresh basil leaves only, to garnish
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
95.8 mg
Proteína
2 g
Calorías
473.6 kJ /
113.2 kcal
Grasa
7 g
Fibra
1.6 g
Grasas saturadas
4.4 g
Carbohidratos
12.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Manifesto
202 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
Nourish
29 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
Stack up the savings
117 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
The Basic Cookbook
183 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
The Basic Cookbook
120 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
Your Cookidoo® Souper Star
10 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Zucchini slice
45min
Chicken and sweet corn soup
30min
Pumpkin risotto with bacon
40min
ANZAC biscuits
40min
Shepherd's pie
55min
Vegetable stock paste
30min
Mashed potatoes
40min
Minestrone
40min
Cream of mushroom soup
20min
Steamed rice
25min
Cauliflower soup with bacon dust
35min
Classic mushroom risotto
30min