Dispositivos y accesorios
Groene pepersaus
Prep. 5min
Total 20min
4 porties
Ingredientes
-
uien gehalveerd50 g
-
boter20 g
-
witte wijn100 g
-
groene peperkorrels, op azijn uitgelekt40 g
-
zout¼ tl
-
room, 25% v.g200 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Proteína
2.7 g
Calorías
688 kJ /
165.6 kcal
Grasa
12 g
Carbohidratos
9.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sauzen
14 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Zachte bloemkoolsoep
50min
Bearnaisesaus
15min
Hollandaisesaus
15min
Champignonsaus met room en witte wijn
30min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2h 40min
Steak Stroganoff
45min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1h
Chocolademousse
3h 20min
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Ninguna valoración
Choronsaus
20min