Dispositivos y accesorios
Savoury potato bundt
Prep. 20min
Total 1h 55min
16 portions
Ingredientes
-
unsalted butter for greasing
-
breadcrumbs for coating2 tbsp
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm - see Tips)100 g
-
fresh parsley leaves only (see Tips)2 sprigs
-
potatoes peeled and cut into pieces (3 cm)1000 g
-
brown onion cut into halves1
-
garlic cloves2
-
bacon cut into small pieces (5 mm)200 g
-
eggs2
-
self-raising flour100 g
-
dried oregano (see Tips)1 tsp
-
salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
549.1 mg
Proteína
7 g
Calorías
529.2 kJ /
126 kcal
Grasa
4.5 g
Fibra
1.3 g
Grasas saturadas
2.5 g
Carbohidratos
13.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Nice bundt
11 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Zucchini slice
45min
Buttermilk bread
2h
Grace's family biscuits
45min
Beetroot ciabatta
15h
Poached eggs with hollandaise
40min
Pull-apart sunshine bread
40min
Coconut rice pudding with banana
50min
Rizogalo (Greek rice pudding)
1h 10min
Prawn and mushroom crepes
50min
Basic bread
1h 35min
Apricot chicken risotto
30min
Classic mushroom risotto
30min