Dispositivos y accesorios
Sous-vide Honeyed Figs
Prep. 10min
Total 1h
16 pieces
Ingredientes
-
fresh figs halved, stems trimmed8
-
honey3 oz
-
balsamic glaze3 oz
-
ground cinnamon¼ tsp
-
ground ginger¼ tsp
-
salt1 pinch
-
star anise1
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)65 oz
-
lemon juice1 oz
-
ice cream to serve
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
10 mg
Proteína
0 g
Calorías
197 kJ /
47 kcal
Grasa
0 g
Fibra
1 g
Grasas saturadas
0 g
Carbohidratos
12 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sous-Vide
8 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Porcini mushroom salt
5min
Rosemary salt
24h 5min
Pickled radishes (Thermomix®️ Cutter)
Ninguna valoración
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2h
Oysters Rockefeller
25min
Chicken Liver Mousse (Chris Cosentino)
9h 5min
Taramasalata
15min
Umami paste
5min
Italian Seasoning Rub
5min
Zucchini and Ginger Marmalade
40min
Caramelised balsamic reduction
30min