Dispositivos y accesorios
Japoński biszkopt miodowy (Kasutera)
Prep. 15min
Total 1h 50min
16 kawałków
Ingredientes
-
masło ilość do natłuszczenia formy
-
7 jajek
-
250 g cukru
-
60 g mleka
-
80 g miodu
-
200 g mąki pszennej
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 kawałek
Proteína
4 g
Calorías
695 kJ /
166 kcal
Grasa
4 g
Fibra
0.5 g
Carbohidratos
29 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
KUCHNIA JAPOŃSKA
9 Recetas
Polonia
Polonia
También podría gustarte...
Nugat
3h 15min
Rożki francuskie z serem
7h 40min
Słodkie bułeczki (Navettes)
2h
Magdalenki na choinkę
1h 30min
Ciasto z serem ricotta
1h 20min
Ciasto makowe
1h
Angielskie scones
50min
Babka piaskowa sezamowa
1h
Szafranowe bułeczki lussekatter
2h 10min
Ciasto migdałowe
1h 15min
Torcik Królowej Wiktorii
1h
Ciasto herbaciane
1h 15min