Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 120 - 140 g oscypka lub innego wędzonego żółtego sera, pokrojonego na kawałki
- 1 opakowanie ciasta francuskiego (275 g)
- 1 żółtko
- 1 - 2 łyżki wody
- sól, do posypania
- pieprz czarny, mielony, do posypania
- kminek, mielony, do posypania
- zioła prowansalskie, suszone do posypania (opcjonalnie)
- pestki dyni, łuskane, do posypania (opcjonalnie)
- Inf. nutricional
- por 1 kawałek
- Calorías
- 318 kJ / 76 kcal
- Proteína
- 3 g
- Carbohidratos
- 5 g
- Grasa
- 5.2 g
- Grasas saturadas
- 2 g
- Fibra
- 0.2 g
- Sodio
- 137 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Dressing czosnkowy z serkiem ricotta
10 Min
Ciasteczka czosnkowe
50min
Ciasteczka z gorgonzolą
40 min
Babeczki z nadzieniem z parmezanu i suszonych pomidorów z Varomy
1 godz.
Dip serowy
10 Min
Placki dyniowe z parmezanem
45min
Kąski serowo-brokułowe
55 Min
Chlebki z serem feta i koperkiem
1u. 30min
Muffinki z tuńczykiem
50min
Kulki z cukinią i serem feta
40 min
Czeska pasta piwna
1h 10min
Ciasteczka z parmezanem i ziołami prowansalskimi
55 Min