Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Cheese Filling
- 17 ½ oz water
- 16 oz potatoes, peeled, cubed (1 in.)
- 4 oz yellow onion, quartered
- 3 tbsp unsalted butter
-
1 ½
tsp semolina
o bien 1 ½ tsp all-purpose flour - 13 oz mascarpone cheese
- ¾ tsp salt, to taste
- ¾ tsp ground black pepper, to taste
Dough
- 9 oz warm water, plus extra to seal and boil pierogi
- 1 large egg
- 1 oz grapeseed oil
- 17 ½ oz all-purpose flour, plus extra to dust
- 2 pinches salt, to taste, plus extra to boil water (approx. 3 tbsp per 4 qt)
Topping
- 16 oz yellow onions, quartered
- 2 oz unsalted butter, cubed, plus extra to fry
- 2 oz extra virgin olive oil
- fresh parsley leaves, to garnish (opcional)
- Inf. nutricional
- por 1 piece
- Calorías
- 439 kJ / 105 kcal
- Proteína
- 2 g
- Carbohidratos
- 11 g
- Grasa
- 6 g
- Fibra
- 1 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Cheesy Crust Pizza
2 godz. 20 min
Rugalach
1h 55min
Chicken Stroganoff Soup
55 Min
Pizza Dough
1j
Potato, Bacon and Cheese Tortilla
50 menit
Pineapple Cheese Braid
3h 30min
Banana Cream Pie with Wafer Crust
1 godz. 35 min
Egg Salad
30 min
Pumpkin Pie Bread
1j 20 menit
Neapolitan Ice Cream
3j 50 menit
Broccoli and Cheddar Soup
40 min
Homemade Lemonade
10 min