Dispositivos y accesorios
Creamy tomato and basil soup
Prep. 5min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
red onion cut into quarters120 g
-
red capsicum deseeded and cut into pieces (3-4 cm)1
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil20 g
-
raw cashews100 g
-
canned whole tomatoes800 g
-
filtered water500 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh basil leaves only, plus extra for garnishing2 sprigs
-
salt1 pinch
-
sugar1 pinch
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
7.9 g
Calorías
1137.8 kJ /
270.9 kcal
Grasa
17.8 g
Fibra
6.7 g
Carbohidratos
16.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Plant to Plate
120 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Tuscan bean soup
40min
Tuscan bean soup
30min
Spicy cauliflower soup
20min
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Minestrone
40min
Zucchini soup
25min
Cream of tomato soup
25min
Vegetable soup
35min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45min
Spiced lentil vegetable soup
1h 30min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min
Smoky Mexican bean soup
35min