Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 90 gramů cibule, napůl
- 1000 gramů cukety, na kostky (2 cm)
-
1
čajová lžička oregana, sušeného
o bien 1 čajová lžička oregana, čerstvého - 15 gramů másla
- 300 gramů vody
- 1 kostka zeleninového bujónu
-
100
gramů crème fraîche
o bien 100 gramů zakysané smetany, 20 % tuku, - 80 gramů sýru bleu d'Auvergne nebo jiného sýru s modrou plísní
- 1 špetka soli, nebo podle chuti
- 1 špetka mletého černého pepře, nebo podle chuti
- Inf. nutricional
- por 1 porci
- Calorías
- 646 kJ / 155 kcal
- Proteína
- 5 g
- Carbohidratos
- 6 g
- Grasa
- 12 g
- Fibra
- 3 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Polévka z červených paprik a cuket
55min
Žampiónová krémová polévka
20 Min
Polévka ze zeleného chřestu s crème fraîche
30 Min
Polévka z mladých kopřiv
25min
Rizoto s uzeným lososem a pórkem
40 Min
Cuketová polévka se žampióny
30 Min
Žampiónová krémová polévka
20 Min
Celerovo-bramborová polévka s bylinkovými knedlíčky
1h 10min
Celerová polévka se zakysanou smetanou
25min
Drožďová polévka s pórkem
40 Min
Cuketová krémová polévka
25min
Polévka z pečené dýně
50 Min