Dispositivos y accesorios
Veggie and Fruit Muffins
Prep. 10min
Total 30min
12 pieces
Ingredientes
-
zucchini cut into pieces (1 in.)5 oz
-
carrot cut into pieces (1 in.), (approx. 1 carrot)3 oz
-
apple quartered (approx. 1 sm.)3 oz
-
coconut oil2 ½ oz
-
coconut sugar6 oz
-
water1 oz
-
banana (approx. 1 banana)4 oz
-
whole wheat flour7 oz
-
vanilla1 tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
ground ginger½ tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
baking powder1 ¼ tsp
-
salt½ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
148.6 mg
Proteína
2 g
Calorías
768.5 kJ /
183.7 kcal
Grasa
6.2 g
Fibra
1.3 g
Grasas saturadas
5.2 g
Carbohidratos
31.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Back to School
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Superfood Breakfast Muffins
1h
Chocolate carrot muffins (Toddlers and beyond)
50min
Boosted Breakfast Muffins
1h
Chocolate zucchini mini loaves
1h 30min
Sweet Potato Oatmeal Bars
55min
Pumpkin pancakes
1h 35min
Banana and Strawberry Muffins
1h
Banana Nut Bliss Cookies
25min
Banana Walnut Muffins
35min
Raw Quinoa Bars
24h
Chocolate Apple Date Balls
10min
Black Bean Brownies
35min