Dispositivos y accesorios
Lasagne bolognese
Prep. 40min
Total 2h 30min
6 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)100 - 200 g
Bolognese sauce
-
mixed vegetables (celery stalk, carrots and onions), cut into pieces200 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
beef mince800 g
-
water80 g
-
vinegar20 g
-
crushed tomatoes, canned300 g
-
salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
ground black pepper to taste½ - 1 tsp
Béchamel sauce
-
milk1000 g
-
butter cut into pieces80 g
-
flour100 g
-
salt1 tsp
-
ground nutmeg1 - 2 pinches
Lasagne assembly
-
butter for greasing and topping
-
dried lasagne pasta approx. 12 sheets (10 cm x 20 cm)250 g
Dificultad
avanzado
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
50 g
Calorías
4161 kJ /
994 kcal
Grasa
64 g
Fibra
4 g
Carbohidratos
53 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
The Basic Cookbook
151 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Daging Paprik (Stir Fried Beef)
35 Min
Chocolate Rolls (Anna) Metric
2 Std. 30 Min
Beef and beer pie
1 Std. 40 Min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1 Std. 15 Min
Kingfish pie
2 Std.
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1 Std. 25 Min
Mini Chicken Pies
1 Std. 35 Min
Chocolate Bread and Butter Pudding
1 Std.
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
1 Std. 10 Min
Beef Korma
2 Std. 25 Min
Steak Sauce
30 Min