Dispositivos y accesorios
Baklava
Prep. 20min
Total 1h 10min
20 portions
Ingredientes
Baklava
-
350 g walnuts, shelledunsalted pistachio nuts350 g
-
butter cut in pieces80 g
-
sunflower oil50 g
-
sugar100 g
-
orange blossom water4 tbsp
-
filo pastry10 sheets
Syrup
-
sugar200 g
-
water100 g
-
ground cinnamon (opcional)1 tbsp
-
blossom water1 tsp
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
4.6 g
Calorías
1146 kJ /
274 kcal
Grasa
16.1 g
Carbohidratos
27.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Taste of Arabia
92 Recetas
Suiza
Suiza
The Basic Cookbook
151 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Spinach Fatayers
2h
Almond Briouats with Honey and Sesame Seeds
2h
Pistachio and Almond Filo Coil
1h 15min
Sweet cheese pastry (knafeh)
3h
Umali
1h 25min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2h
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2h 45min
Milk pudding (mouhallabieh)
15min
Spiced rice pudding (meghli)
50min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1h 35min
Chicken pastilla
1h 10min
Greek Walnut Cake "Karidopita"
1h 15min