Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Filling
- 150 g onions, cut into quarters
- 40 g sunflower oil
- 70 g pine nuts
-
400
g lamb meat, finely minced
o bien 400 g beef, finely minced - 1 tsp salt
- 1 tsp freshly ground pepper
- 1 pinch ground cinnamon
Kibbeh
-
500
g lamb fillet sinew free, cut into cubes (3 cm)
o bien 500 g beef tenderloin, cut into cubes (3 cm) - 4 ice cubes
- 200 g onions, cut into quarters
- 300 g fine bulgur wheat, rinsed with cold water and strained well (see tip)
- 2 level tsp salt
- 2 level tsp ground cinnamon
Assembly and baking
- 10 g sunflower oil, plus extra for greasing
- 1 level tsp freshly ground pepper (opcional)
- 1 level tsp Arabian spice mix (opcional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1937 kJ / 463 kcal
- Proteína
- 31.3 g
- Carbohidratos
- 31.5 g
- Grasa
- 23.6 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2j 30 menit
Sweet cheese pastry (knafeh)
3sa
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
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Semolina cake (namoura)
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Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2j
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
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Milk pudding (mouhallabieh)
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Spiced rice pudding (meghli)
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Spinach turnovers (fatayer)
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Raw kibbeh
15min
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13h 30 min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1j 30 menit