Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 32 oz water
- 4 fresh lobster tails, medium (approx. 4 oz each)
- 1 oz salted butter
- 2 oz dry white wine (e.g. chardonnay)
- 1 oz cognac
- 4 oz yellow onions, quartered (approx. ½ large onion)
- 2 oz carrots, cut into ¾ in. pieces (approx. 1 large carrot)
- 2 oz celery, cut into ¾ in. pieces (approx. 2 stalks)
- 1 leek, cut into ½ in. pieces, white part only
- 1 garlic clove
- 3 sprigs fresh thyme
- 3 sprigs parsley
- 24 oz seafood stock
- 2 ½ oz long-grain white rice
- 2 oz tomato paste
- 1 ¼ tsp fine sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- ⅛ tsp cayenne pepper, to taste
- 2 oz heavy whipping cream
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1456 kJ / 348 kcal
- Proteína
- 26 g
- Carbohidratos
- 26 g
- Grasa
- 14 g
- Fibra
- 3 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Tuna Tartare
40min
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45min
Beef Wellington (Ben)
10h 10min
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1h
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1h
Oysters Mignonette
5 Min
Mixed Paella (Hestan Cue™)
40min
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4 Std.
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1h
Cioppino
55 min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40min
Crab Cakes
1 Std. 35 Min