Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 50 g orzechów włoskich, łuskanych
- 50 g orzechów laskowych, łuskanych
- 20 g siemienia lnianego
- 20 g maku
- 400 g wody
- 2 łyżeczki soli
- 500 g różyczek kalafiora
- 50 g masła, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia formy
- 3 jajka
- 150 g mąki pszennej
- 1 łyżeczka proszku do pieczenia
- 140 g mleka
- ¼ - ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- Inf. nutricional
- por 1 porcję
- Calorías
- 1112 kJ / 265 kcal
- Proteína
- 9 g
- Carbohidratos
- 21.7 g
- Grasa
- 17.5 g
- Fibra
- 4.1 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Zapiekanka ziemniaczana z cebulą
1h 10min
Szpinak z sezamem i sosem sojowym
25 Min
Rabarbarowa lasagne
1h 10min
Zupa z ciecierzycy z jarmużem
50min
Suflety kalafiorowe
55 min
Muffinki z tuńczykiem
50min
Chleb gryczany z czosnkiem i chrzanem
2h 10min
Zielona terrina z kozim serem
4h 40min
Kremowe gratin z jarmużu
55 min
Forszmak klasyczny
1h 35min
Jabłkowe muffiny z boczkiem
40 min
Deser kokosowy z Varomy
1h