Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
-
1000
g roșii, bine coapte, tăiate sferturi
o bien 1000 g roșii, din conservă - 180 g ardei grași roșii, tăiați bucăți
- 130 g ceapă roșie
- 2 căței de usturoi
- 100 g oțet de vin roșu
- 1 foaie de dafin proaspătă
- 1 priză nucșoară măcinată
- ¼ linguriță piper negru măcinat
- ¼ - ½ linguriță piper cayenne
- 1 linguriță boia de ardei
- 1 linguriță sare
- 100 g miere
- Inf. nutricional
- por 1 porție
- Calorías
- 218 kJ / 52 kcal
- Proteína
- 1 g
- Carbohidratos
- 10 g
- Grasa
- 0 g
- Fibra
- 1.9 g
Recetas alternativas
Marmeladă de portocale de Sevilla
2h 30min
Gem de prune
55 Min
Gem de prune
50 min
Gem de zmeură
45 Min
Gem de caise
20min
Sos de caramel
1h 30min
Chutney de ceapă roșie caramelizată
24 godz.
Iaurt simplu, la Varoma
12h
Gem de căpșune
1h 5min
Sos de fructe (coulis)
10min
Focaccia cu ceapă
2h
Pâine pentru sandvici
3 godz.