Dispositivos y accesorios
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Prep. 1h
Total 12h
16 porties
Ingredientes
Gember-Limoenroomijs
-
gember geschild20 g
-
suiker50 g
-
limoensap150 g
-
eierdooiers3
-
room 40% vet125 g
-
melk125 g
Filodeeghoorntjes
-
filodeeg4 vellen
-
boter gesmolten50 g
Makreelmousse
-
gelatine blad1
-
room, 35% vet200 g
-
makreel gerookt, in stukken 2-3 cm125 g
-
visfumet50 g
Avocadocrème
-
limoensap20 g
-
avocado rijp1
-
olijfolie1 scheutje
-
peper, gemalen¼ tl
-
zout¼ tl
Afwerking
-
eetbare bloemen
-
erwtenscheuten
Dificultad
avanzado
Inf. nutricional por 16 porties
Sodio
1682.3 mg
Proteína
60.7 g
Calorías
11204.8 kJ /
2678 kcal
Grasa
217 g
Fibra
10.7 g
Grasas saturadas
115.8 g
Carbohidratos
135.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Hap en Tap
5 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Salade van Rode Biet en Aardbei
Ninguna valoración
Appel Pinda Rolls
Ninguna valoración
Chocolade-Sinaasappel Posset
5h 40min
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Ninguna valoración
Bouillabaisse
Ninguna valoración
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Ninguna valoración
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
30min
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3h
Volcano Steak Burgers
Ninguna valoración
Boemkool buffalo hapjes
35min
Veelzijdige gladde soep
45min
Stoofvlees
3h 10min