Souvlaki lamb couscous salad

4.5 26 valoraciones
Prep. 15min
Total 25min
4 portions

Ingredientes

  • couscous
    150 g
  • boiling water
    200 g
  • sea salt
    ½ tsp
  • extra virgin olive oil plus extra to drizzle
    50 g
  • grated lemon zest
    1 tsp
  • lamb rump steaks cut into thin strips (5 mm - see Tip)
    500 g
  • ground paprika
    1 tsp
  • ground cumin
    1 tsp
  • garlic powder
    ½ tsp
  • onion salt
    ½ tsp
  • dried parsley
    2 tsp
  • ground black pepper
    4 pinches
  • garlic clove
    1
  • dried oregano
    1 tsp
  • freshly squeezed lemon juice
    40 g
  • Lebanese cucumber cut into pieces (2 cm)
    1
  • Greek yoghurt
    150 g
  • cherry tomatoes cut into halves
    150 g
  • Greek feta broken into pieces
    100 g
  • green capsicum thinly sliced
    ½
  • red onion thinly sliced
    ¼
  • pitted Kalamata olives
    12
  • fresh parsley leaves only, roughly chopped, to garnish (optional)
    2 sprigs
  • fresh mint leaves only, roughly chopped, to garnish (optional)
    2 sprigs
  • flatbreads to serve (optional - see Tips)

Dificultad

fácil


Inf. nutricional por 1 portion

Sodio 854.6 mg
Proteína 33.3 g
Calorías 3247.1 kJ / 776.1 kcal
Grasa 53.1 g
Fibra 3.8 g
Grasas saturadas 20.6 g
Carbohidratos 42.2 g

¿Te gusta lo que ves?

¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!

Regístrate en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubre todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerte. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...