Dispositivos y accesorios
Orange Sponge Cake
Prep. 5min
Total 1h
8 portions
Ingredientes
-
caster sugar plus extra for sprinkling250 g
-
orange unpeeled, cut in quarters, deseeded1
-
eggs3
-
100 g butter, in piecessunflower oil plus extra for greasing100 g
-
130 g crème fraîcheplain yogurt130 g
-
cake flour plus extra for dusting250 g
-
baking powder15 g
-
salt1 pinch
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
200.4 mg
Proteína
5.6 g
Calorías
1627 kJ /
388.9 kcal
Grasa
15.1 g
Fibra
0.9 g
Grasas saturadas
2.6 g
Carbohidratos
58.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
In Homemade We Trust
43 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
BBQ Pulled Chicken
40min
Chinese Tea Eggs
1h
Triple chocolate muffins
20min
Otak-otak Steamed Buns
1h 40min
Whole Orange Bundt Cake
1h 25min
Gluten Free Brownies
1h 20min
Pumpkin Spice Mix
5min
Ginger spice and white chocolate muffin
35min
Bread rolls with parmesan and rosemary
45min
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2h 25min
Mandarin Almond Cookies
50min
Best ever carrot cake
1h 35min