Dispositivos y accesorios
Orange Sponge Cake
Prep. 5min
Total 1h
8 portions
Ingredientes
-
caster sugar plus extra for sprinkling250 g
-
orange unpeeled, cut in quarters, deseeded1
-
eggs3
-
100 g butter, in piecessunflower oil plus extra for greasing100 g
-
130 g crème fraîcheplain yogurt130 g
-
cake flour plus extra for dusting250 g
-
baking powder15 g
-
salt1 pinch
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
200.4 mg
Proteína
5.6 g
Calorías
1627 kJ /
388.9 kcal
Grasa
15.1 g
Fibra
0.9 g
Grasas saturadas
2.6 g
Carbohidratos
58.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
In Homemade We Trust
43 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Triple Chocolate Muffins
50min
Carrot Walnut Bundt Cake
1h 20min
Chocolate Chip Cookies
50min
Bannofee Muffin
45min
Edna's Lemon Curd Teacake
40min
Tomato and Mushroom Spaghetti
25min
Spiralized Apple Tartlets
4h 30min
Molten chocolate cake
45min
Lemon Glazed Blueberry Muffins
50min
Mini apple crumble cakes
1h 15min
Triple Chocolate Muffins
1h
Best ever carrot cake
1h 35min