Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
TM6

Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice

4.0 ( 3 valoraciones )

Ingredientes

  • 955 g water divided
  • 30 g lemon juice plus 1 tbsp to drizzle
  • 225 g butter, unsalted in pieces
  • 4 egg yolks from large eggs
  • 1 tsp salt divided, plus extra to season
  • 1 pinch black pepper, ground to taste, plus extra to season
  • 30 g cilantro, fresh
    o bien 30 g parsley leaf, fresh
  • 1 lemon thin peel only, no white pith
  • 285 g rice, white, type jasmine
  • 1 tsp onion powder
  • ½ tsp garlic powder
  • 340 g asparagus trimmed
    o bien 340 g broccoli floret trimmed
  • 450 g salmon fillet, fresh, skinless wild caught Alaskan (3 cm/1¼ in. thick)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
990.2 kcal / 4143 kJ
Proteína
33.8 g
Grasa
66.3 g
Carbohidratos
67.9 g
Fibra
6.4 g
Grasas saturadas
33.9 g
Sodio
679.6 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas