Carpaccio de sfeclă roșie cu brânză burrata

5.0 1 valoración
Prep. 15min
Total 1h 25min
8 porții

Ingredientes

  • ulei de măsline extravirgin
    140 g
  • oțet alb
    60 g
  • zeamă de lămâie
    30 g
  • muștar de Dijon
    1 linguriță
  • sirop de arțar
    15 g
  • busuioc uscat
    5 lingurițe
  • sare după gust
    ½ linguriță
  • piper negru măcinat după gust
    ¼ linguriță
Sfeclă
  • sfeclă roșie, tânără capetele îndepărtate
    800 g
  • apă
    1100 g
  • rucola
    120 g
  • brânză burrata ruptă bucăți
    250 g
  • boabe de rodie (opcional)
    2 linguri
  • nuci pecan mărunțite (opcional)
    2 linguri

Dificultad

fácil


Inf. nutricional por 1 porție

Sodio 436.8 mg
Proteína 9.1 g
Calorías 1271.4 kJ / 303.9 kcal
Grasa 24.7 g
Fibra 3.3 g
Grasas saturadas 6.9 g
Carbohidratos 12.7 g

¿Te gusta lo que ves?

¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!

Regístrate en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubre todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerte. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...