Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 10 gramů petrželové natě, omyté a osušené, pouze listy (cca 1 svazek)
- 1000 gramů vody
- 8 vajec
- 60 gramů cibule, napůl
- 20 gramů olivového oleje
- 250 gramů žampiónů, umytých, oloupaných, rozkrojených napůl nebo na čtvrtiny
- 15 gramů másla
- ½ čajové lžičky soli
- ½ špetky pepře, černého, mletého
- 1 - 2 špetky tymiánu, sušeného
- Inf. nutricional
- por 1 kus
- Calorías
- 275 kJ / 65 kcal
- Proteína
- 20 g
- Carbohidratos
- 1.1 g
- Grasa
- 5 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Těstovinová rolka plněná směsí mletého masa a zeleniny s rajčatovou omáčkou
1h 30min
Tuňák s bramborem po baskicku
30min
Hrušky a sýr s modrou plísní s lískovými ořechy (TM6)
15 min
Smažený sýr bez smažení s bramborami
45min
Rajčatové muffiny se sýrem mozzarella
50min
Ciderová sangría
Ninguna valoración
Hovězí závitky se šunkou v rajčatové omáčce
Ninguna valoración
Kulebjaka - piroh se zelím a houbami
2 godz. 40 min
Marocké jehněčí s kuskusem
Ninguna valoración
Chačapuri
1 Std. 15 Min
Žampióny plněné kysaným zelím
40min
Mac & Cheese těstoviny - z jednoho hrnce
30min