Dispositivos y accesorios
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Prep. 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
zucchini slender type, approx. 5 cm in diameter450 g
-
dried porcini mushrooms15 g
-
water500 g
-
fresh mushrooms (ie. cremini, maitake, button, shitake), cut in slices300 g
-
fresh mushrooms (ie. cremini, maitake, button, shitake), sliced300 g
-
garlic cloves3 - 5
-
shallots cut in halves30 g
-
olive oil45 g
-
tomato paste50 g
-
salt1 tsp
-
grated Parmesan cheese to serve (see Tip)
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
703.5 mg
Proteína
7.4 g
Calorías
927.8 kJ /
221.8 kcal
Grasa
13.9 g
Fibra
6.1 g
Grasas saturadas
2.4 g
Carbohidratos
21.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Let's Spiralize
25 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Gin cocktail with watermelon ice cubes
24 h 15 min
Frozen margarita
10 min
Baby And Toddler Chicken Patties
No ratings
Whole Chicken with Saffron Rice and Steamed Vegetables
1 h
Keto Blackberry Detox Water
15 min
Miso Mushrooms Toast with Tahini Yogurt
45 min
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
30 min
Vegetarian Pizza
1 h 40 min
Green Smoothie Bowls (Matthew Kenney)
15 min
Pulled pork burger
5 h
Pink scramble
15 min
Boiled Noodles
No ratings