Dispositivos y accesorios
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Prep. 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
zucchini slender type, approx. 5 cm in diameter450 g
-
dried porcini mushrooms15 g
-
water500 g
-
fresh mushrooms (ie. cremini, maitake, button, shitake), cut in slices300 g
-
fresh mushrooms (ie. cremini, maitake, button, shitake), sliced300 g
-
garlic cloves3 - 5
-
shallots cut in halves30 g
-
olive oil45 g
-
tomato paste50 g
-
salt1 tsp
-
grated Parmesan cheese to serve (see Tip)
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
703.5 mg
Proteína
7.4 g
Calorías
927.8 kJ /
221.8 kcal
Grasa
13.9 g
Fibra
6.1 g
Grasas saturadas
2.4 g
Carbohidratos
21.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Let's Spiralize
25 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Ginger Coriander Steamed Fish
Ninguna valoración
Green Goddess Salad
10min
Kale, Coriander Pesto and Yoghurt Dip
10min
Tomato Basil Pasta
45min
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
1h 15min
Spiralized Beetroot Salad with Goat Cheese and Walnuts
Ninguna valoración
Mango Tequila Sunrise Cocktail (Diabetes)
10min
Strawberry Ice (Korean-Inspired)
8h 5min
Sparkling Pimm's® strawberry granita
24h 20min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
45min
Blueberry acai bowl (Noni Jenkins)
10min
Polish crêpes
3h 35min