Dispositivos y accesorios
New England Clam Chowder
Prep. 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
yellow onions quartered9 oz
-
celery cut into pieces4 oz
-
unsalted butter1 oz
-
bacon cut into pieces (¼ in.)4 oz
-
floury potatoes cubed (½ in.), divided22 oz
-
canned minced clams (2 x 10 oz or 3 x 6.5 oz cans)19 - 20 oz
-
salt1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
whole milk8 oz
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1274.3 mg
Proteína
43.1 g
Calorías
2304.9 kJ /
550.9 kcal
Grasa
21.4 g
Fibra
5.1 g
Grasas saturadas
8.9 g
Carbohidratos
45.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
The basic cookbook
177 Recetas
Canadá
Canadá
The Basic Cookbook
176 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Corn and Bacon Chowder
1h 15min
Tortilla Soup
25min
Sweet and Sour Pork Ribs
30min
Broccoli and Cheddar Soup
40min
Bourbon-Glazed Chicken Wings
50min
Manhattan Clam Chowder
55min
Brioche Creamed Corn
1h 10min
Baked Crab Dip
15min
Shrimp and Grits
1h 50min
French Onion Soup
1h 10min
Boston Clam Chowder
55min
Garlic Mashed Potatoes
50min