Dispositivos y accesorios
Flan Pudding
Prep. 15min
Total 3h
10 portions
Ingredientes
Caramel
-
sugar2 ½ oz
-
water1 oz
Flan Pudding
-
cream cheese room temperature, cubed8 oz
-
evaporated milk (approx. 1 can)12 ½ oz
-
sweetened condensed milk (approx. 1 can)13 ½ oz
-
Monterey Jack cheese (opcional) cut into pieces (½ in.)4 oz
-
extra large eggs5
-
sugar2 oz
-
water42 oz
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
14 g
Calorías
1460 kJ /
349 kcal
Grasa
16 g
Fibra
0 g
Carbohidratos
39 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Cinco de Mayo
14 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
TEX-MEX COOKBOOK
51 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Tres Leches Cake (Three-Milk Cake)
2h
Chocolate Covered Pound Cake
1h 30min
Crème Caramel (Flan)
3h
Marble Cake
2h 10min
Yogurt Cake
50min
Pineapple Upside Down Cake
1h 15min
Lemon Peel Pound Cake
1h 50min
Strawberry Panna Cotta
4h 40min
Whole Orange Bundt Cake
1h 25min
Caramel Flan (No-Bake)
3h 15min
Almond Pavlova with Berries and Chambord
3h 30min
Pancakes and Waffles
40min