
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- water to fill bowl halfway
- 225 g turnip peeled (see Tip), ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width
- 170 g spring carrot large, firm, peeled, ends trimmed. Cut in segments no longer than the pusher
- 225 g beetroot, golden, raw peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape that fit the blade width
- 225 g beetroots, raw peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape that fit the blade width
-
170
g sweet potato peeled, ends trimmed. Trimmed if
necessary to fit the blade width - 225 g potato, waxy peeled, ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width
- 3 garlic cloves
- 60 g shallot halved
- 60 g butter, unsalted in pieces
- 1 tsp salt
- 1 tsp black pepper, ground
- 1 tsp thyme, fresh leaves only
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 139.5 kcal / 583.6 kJ
- Proteína
- 2.6 g
- Grasa
- 6.3 g
- Carbohidratos
- 19.4 g
- Fibra
- 4.2 g
- Grasas saturadas
- 3.9 g
- Sodio
- 383.4 mg