Dispositivos y accesorios
Dal med kylling og spinat (1500 kcal)
Prep. 30min
Total 40min
2 portioner
Ingredientes
-
vegetabilsk olie15 g
-
fed hvidløg skåret i 1-2 mm skiver1
-
kyllingebrystfilet skåret i 1 cm tern, tørret med køkkenrulle150 g
-
salt til tilsmagning
-
sort peber, stødt til tilsmagning
-
løg skåret i halve50 g
-
ingefær skåret i 1 mm skiver10 g
-
grøn chili, frisk (opcional) uden frø, skåret i mindre stykker¼
-
røde linser, flækkede100 g
-
vand350 g
-
appelsinsaft, friskpresset30 g
-
laurbærblad, tørret1
-
spidskommen, stødt1 tsk
-
koriander, stødt1 tsk
-
gurkemeje, stødt½ tsk
-
mandler, flager3 spsk
-
50 g helbladet spinat, frostbabyspinat, frisk50 g
-
koriander, frisk kun bladene, til pynt
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
651 mg
Proteína
34 g
Calorías
1870 kJ /
447 kcal
Grasa
17 g
Fibra
9 g
Grasas saturadas
2 g
Carbohidratos
42 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Madplan: søndag
16 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Butter chicken
50min
Kyllingegalette for familien
1h 55min
Kylling garam masala
50min
Svinekød med grøntsager og ris
Ninguna valoración
Bøf-fajita på søde kartofler
1h
Tex mex-tortillas med svinekød i strimler
1h 20min
Kylling med cremet grøntsagssauce
50min
Entrecote med svampe risotto
Ninguna valoración
Piri Piri kylling med salat
Ninguna valoración
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Ninguna valoración
Provencalsk kylling
Ninguna valoración
Kylling med honning og blomkålspuré
50min