Dal med kylling og spinat (1500 kcal)

Dal med kylling og spinat (1500 kcal)

5.0 1 valoración
Prep. 30min
Total 40min
2 portioner

Ingredientes

  • vegetabilsk olie
    15 g
  • fed hvidløg skåret i 1-2 mm skiver
    1
  • kyllingebrystfilet skåret i 1 cm tern, tørret med køkkenrulle
    150 g
  • salt til tilsmagning
  • sort peber, stødt til tilsmagning
  • løg skåret i halve
    50 g
  • ingefær skåret i 1 mm skiver
    10 g
  • grøn chili, frisk (opcional) uden frø, skåret i mindre stykker
    ¼
  • røde linser, flækkede
    100 g
  • vand
    350 g
  • appelsinsaft, friskpresset
    30 g
  • laurbærblad, tørret
    1
  • spidskommen, stødt
    1 tsk
  • koriander, stødt
    1 tsk
  • gurkemeje, stødt
    ½ tsk
  • mandler, flager
    3 spsk
  • babyspinat, frisk
    50 g
    50 g helbladet spinat, frost
  • koriander, frisk kun bladene, til pynt

Dificultad

fácil


Inf. nutricional por 1 portion

Sodio 651 mg
Proteína 34 g
Calorías 1870 kJ / 447 kcal
Grasa 17 g
Fibra 9 g
Grasas saturadas 2 g
Carbohidratos 42 g

¿Te gusta lo que ves?

¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!

Regístrate en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubre todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerte. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...

Mostrar todo