Dispositivos y accesorios
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Prep. 15min
Total 1h
4 portioner
Ingredientes
Nuoc cham dressing
-
fed hvidløg2
-
bird’s-eye chili, frisk skåret i skiver1
-
limesaft2 spsk
-
vand120 g
-
fiskesauce50 g
-
riseddike50 g
-
palmesukker, alle typer40 g
Kylling og ris
-
ris, jasmin250 g
-
vand plus ekstra efter behov1200 g
-
hønsebouillon (se tips)2 spsk
-
ingefær skrællet og skåret i tynde skiver40 g
-
soyasauce2 spsk
-
sesamolie, koldpresset, lys eller mørk2 tsk
-
kyllingebryst, uden skind (ca. 700 g), i kvarte4
-
forårsløg skåret i tynde skiver3
-
mynteblade, friske (ca. 2 kviste)20
-
agurk skåret i tynde skiver100 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
3304 mg
Proteína
46 g
Calorías
2161 kJ /
515 kcal
Grasa
7 g
Fibra
13 g
Grasas saturadas
2 g
Carbohidratos
65 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Smagen af Vietnam
8 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Karrynudler med svinekød
45min
Piri Piri kylling med salat
Ninguna valoración
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Ninguna valoración
Provencalsk kylling
Ninguna valoración
Kylling med honning og blomkålspuré
50min
Steak au Poivre (peberbøf)
Ninguna valoración
Oksekødskofta med feta
Ninguna valoración
Kaloriefattig lasagne
Ninguna valoración
Bahn mi med kylling
Ninguna valoración
Chiang Mai nudler
25min
Japansk ramen
Ninguna valoración
Salat med oksekød, rucola og tomater (2200 kcal)
Ninguna valoración