Dispositivos y accesorios
Vanilla Mille-feuille with Caramel and Pecan Nuts
Prep. 35min
Total 13h 10min
6 portions
Ingredientes
Vanilla Ganache
-
white chocolate small pieces or callets250 g
-
double cream125 g
-
2 tsp vanilla bean pastevanilla pod seeds only1
Caramel Sauce
-
light brown sugarsugar250 g
-
unsalted butter cold, cut in 1 piece (6 cm x 4 cm x 1 cm)30 g
-
cream, min. 30% fat whipping or double cream200 g
-
water1030 g
-
lemon juice1 tsp
-
puff pastry1 sheet
-
white vinegar1 Tbsp
Pecan Praline
-
pecan nut halves300 g
-
Demerara sugar250 g
-
water1070 g
-
unsalted butter cold, cut in 1 piece (6 cm x 4 cm x 1 cm)30 g
-
lemon juice (see tip)1 tsp
-
white vinegar50 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
222.5 mg
Proteína
10.1 g
Calorías
4482.2 kJ /
1071.3 kcal
Grasa
80.2 g
Fibra
7.1 g
Grasas saturadas
28.8 g
Carbohidratos
91.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Red Velvet Number Cake
2h 30min
Quark and Semolina Dumplings with Fresh Berry Sauce
1h
Triple Chocolate Muffins
50min
Steamed Chocolate Cakes
25min
Sugar glaze
5min
Crêpes
1h 15min
Crêpes
1h 15min
Brownies
50min
Decadent Dark Chocolate Brownies
1h 55min
Berries and Cream Layer Cake
2h 15min
Mini Egg Cupcakes
1h
Football Cake
3h 30min