Dispositivos y accesorios
Vegan Toasts with Roasted Pepper and Cashew Nut Paste
Prep. 5min
Total 5min
350 g
Ingredientes
-
80 g blanched almondscashew nuts, raw80 g
-
garlic clove½
-
roasted red peppers, preserved100 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained120 g
-
olive oil30 g
-
sweet paprika2 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
sourdough bread toasted10 - 12 slices
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 350 g
Sodio
2648.1 mg
Proteína
34.5 g
Calorías
4555.5 kJ /
1088.8 kcal
Grasa
70.5 g
Fibra
24.2 g
Grasas saturadas
11.1 g
Carbohidratos
105 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Mini Green Shakshukas
Ninguna valoración
Frozen Fruit Sorbet (3-in-1)
5min
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
1h 15min
Vegan Porridge with Fruits and Cinnamon
15min
Date and Nut Balls
20min
Creamy Feta Dip
5min
Apple Tart
1h
Houmous and Grilled Vegetable Wraps
30min
Helga's New Year Honey Cake
1h 15min
Sumac-spiced Houmous
5min
Tomato Soup with Burrata
35min
Rosemary and Sea Salt Bread
1h 55min